Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Gratis fragt over 1200 kr.
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:+45 71 74 13 07

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Like os på facebook

Funkii Kitchen/Lounge

  

Dejlige lyse lokaler i hjertet af Charlottenlund med udgang til stor terrasse.

Funkii Lounge ligger midt i Charlottenlund ca. 10 min gang fra Charlottenlund Station.

Der er plads til ca. 200 personer. i flotte lyse dobbelte sale. Vores sale kan deles med en pæn glasdør, dog vil man aldrig opleve, at vi booker 2 selskaber samtidig. 

Der kan laves lige den indretning af borde og stole, man kunne ønske sig. Vi har både runde og rektangulære borde er tilrådighed. Der kan i F.eks en biograf-opsætning i spisesalen sidde 90 gæster og i orangeriet 120 gæster. I spisesalen kan der sidde 88 gæster ved runde borde og 112 gæster i orangeriet.  Fra begge sale er der udgang til skøn ugenert terrasse i stueplan.

Lokalerne lejes med opdækning, opvasker og slutrengøring til kr. 6000,00 Selve forplejningen og menuen aftaler vi sammen, så ønsker og forventninger bliver gennemgået.

Der er borde og stole i lokalet. Der er efter aftale mulighed for, at leje duge, serveringspersonale, musikanlæg og AV-udstyr.

Vi bestiller også gerne blomster, isterninger m.m.

Køkken

Funkii Kitchen står for lækker forplejning med friske råvarer af høj kvalitet fra vores egen økologiske gård - Krogagergård - kontakt os venligst for menuer, buffeter og receptionsmad på info@funkii.dk

Handicapforhold

Lokalerne er i stueplan og der er indgange med ramper over dørtrinnene til rullestole. Toiletdør er desværre for smal i forhold til en kørestol.

Transport/parking

Gode parkerings muligheder på Ejgårds Tværvej og Ejgårdsvej, samt på ejendommens egne parkeringspladser.

          

 

Funkii Lounge
Ejgårds Tværvej 5
2920 Charlottenlund
 
Kontakt : 28 11 87 67