Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Gratis fragt over 1200 kr.
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:+45 71 74 13 07

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Like os på facebook
Der er ingen varer
Slagter afdelingen

Kød og færdigretter

Alt oksekød er fra vores egne økologiske ungokser. Det frie liv på markerne og græs i massevis er medvirkende til det saftige kød. Efter slagtning modner vi kroppene i eget kølerum ca. 3 uger, hvorefter Anton Edholm, vores slagter omhyggeligt skærer det ud, laver pålæg osv.

Grisene går frit på marken, roder i jorden og bruger alle muskler, hvilket giver den gode smag og kødstruktur.

lammene trives ligeledes i det fri det meste af året og slagtes, når de er ca. ½ år.

Kyllingerne får vi fra Sødam, der opdrætter dem i det fri tæt ved vadehavet.

Ænder, gæs og Kalkuner er opvokset på markerne i den smukke natur omkring Silkeborg, hvor Lone Hedegård har passet og plejet dem. De slagtes inden vejret bliver for råt og nedfryses straks for at få optimal kvalitet og smag.

 

Underkategorier

 • Oksekød
  Økologisk Oksekød Hvis du er vild med oksekød, så burde du overveje at købe udelukkende økologisk oksekød. Med økologisk oksekød får du ikke blot lækkert velsmagende kød, men du får også kød, som kommer fra et dyr, der har haft det rigtig godt. Vi sælger kun økologisk oksekød i absolut højeste kvalitet, så at vores kunder kan få det bedste. Lækkert økologisk oksekød fra Krogagergård Hos Krogagergård producerer vi selv økologisk oksekød. Vi har kreaturer, som lever her på gården, hvor de får god økologisk foder og går under optimale leveforhold. Disse kreaturer bliver brugt til at lave økologisk oksekød med. På Krogagergård har vi vores helt egen slagter, som hjælper til at få udskåret kødet, sådan at du har mulighed for at købe forskellige udskæringer af økologisk oksekød. Få lige det du mangler i økologisk oksekød Vi tilbyder dig, at du kan købe økologisk oksekød i mange forskellige pakker. Er I en stor familie, som har god plads i fryseren, sælger vi eksempelvis en oksekødspakke på 30 kg., hvor man får en god blanding af forskellige typer af udskæringer samt hakket økologisk oksekød. Er du mere interesseret i enkelte udskæringer, så sælger vi naturligvis også disse. Vi tilbyder alt fra short ribs til culottestege, så der er noget for enhver smag. Kontakt os gerne igennem vores kontaktformular eller på telefon 71741307 hvis du har nogle spørgsmål i forhold til økologisk oksekød eller vores forskellige kødpakker.
 • Svinekød
  Økologisk Svinekød Når det kommer til svinekød, så betyder det rigtig meget for smagen, hvordan grisen har haft det. Hos Krogagergård forhandler vi økologisk svinekød af den absolut højeste kvalitet. Vi giver vores frilandsgrise de optimale leveforhold, så det endelige produkt er af topkvalitet. Velsmagende økologisk svinekød fra Krogagergård Når du skal ud og købe noget lækkert svinekød til aftensmaden eller måske endda julebordet, hvorfor så ikke vælge økologisk svinekød fra Krogagergård? Økologisk svinekød fra Krogagergård stammer fra frilandsgrise, som er blevet fodret med godt økologisk foder og som har haft optimale leveforhold. På Krogagergård har vi vores helt egen slagter, som sørger for, at grisene bliver slagtet så du kan købe økologisk svinekød lige her hos os. Hos os finder du godt økologisk svinekød Krogagergård tilbyder dig en lang række forskellige produkter inden for økologisk svinekød, sådan at du kan få præcis den udskæring af økologisk svinekød, du leder efter. Hvis du skal have en flæskesteg til julebordet, så kan vi hjælpe dig med dette. Vil du hellere have en stor svinekødspakke med forskellige udskæringer af økologisk svinekød, så kan vi også sælge dig dette. Vores svinekødspakker findes i forskellige størrelser, sådan at du kan få den størrelse pakke, der passer bedst til dit eller din families behov. Send os gerne en mail på Info@krogagerfood.dk eller kontakt os på telefon 71741307 hvis du har nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på.
 • Lammekød
  Økologisk lammekød
 • Kødpakker
  Kødpakker
 • Grillpølser og andet godt til grillen
  Økologiske grillpølser og andet godt til grillen
 • Færdigretter
  Økologiske færdigretter
 • Pålæg
  Økologisk pålæg Der findes ikke noget bedre end at åbne sin madpakke og så vide, at den mad man skal til at sætte tænderne i er spækket med fantastisk smag på grund af det lækre pålæg, som pryder den ellers nogle gange lidt kedelige rugbrødsmad. Køb lækkert økologisk pålæg på Krogagergård Hos Krogagergård sælger vi ikke kun økologisk kød og grøntsager. Her hos os har du også muligheden for at købe en masse forskeligt økologisk pålæg, som du kan bruge til at pifte din madpakke op med. Det økologiske pålæg er produceret ud af de dyr, vi har gående på gården. Derfor er det naturligvis økologisk pålæg, vi forhandler på Krogagergård. Vores lækre pålæg bliver produceret af vores dygtige slagter, sådan at du kan forvente den samme høje kvalitet, hver gang du køber økologisk pålæg fra Krogagergård. Dæk op til festmed økologisk pålæg Gør noget godt for dine gæster, når der skal holdes diverse frokoster, ved at servere lækkert økologisk pålæg for dem. Økologisk pålæg fra Krogagergård er spækket med god smag, som kommer sig af den gode kvalitet kødet har. Vi kan hjælpe dig med mange typer af økologisk pålæg, som du kan sætte på bordet. Vi har både skært pålæg, rullepølser, leverposteje, spegepølser og meget andet, så du kan få dit favorit pålæg.
 • Kylling, Ænder og Gæs
  Økologisk Kylling, And & Gæs
 • Røgvare
  Dette er slagterens hjemmelavede røgvare. Vi røger for det meste selv alle vores røgvare produkter men det er ikke altid vores lille røgovn kan følge med også må vi jo bede nogle af vores nærmeste samarbejdspartnere om lov til at låne deres røgovn til hjælp.Alt hjemmelavet..... Spegepølser, Hamburgerryg, Bacon, Pølser osv.