Flotte anmeldelser
Over 20 års erfaring
Gratis fragt over 1200 kr
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt / Buffer
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Gratis fragt over 1200 kr.
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:+45 71 74 13 07

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Like os på facebook
Der er ingen varer

Øl, vand, vin mm.

I menuen til venstre kan du se vores udvalg af varer. Klik på en varegruppe for at se de enkelte produkter.

Nyeste tiltag på vinområdet er fra:  La Morra, Piemonte, er et område, der er kendt for høj kvalitet og i disse vine fra Erbaluna kombineres dette med en økologisk produktion. Vingården ligger i udkanten af La Morra midt i de marker, hvor druerne bliver høstet, og når man smager vinen, er det tydeligt at genkende netop dette område i vinens smag.

Vinene er udviklet med den rette balance mellem klassiske produktionsmetoder og moderne teknikker, og samtidig er der tale om en af de få producenter, der producerer en god økologisk vin, der nemt kan hamle op med andre stærke producenter i Piemonte.

Erbaluna er ejet af de 2 brødre Andrea og Severino Oberto. Vingården har en lang familietradition, som kan dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet. Familien sætter en ære i at producere vin, der kendetegner netop det lokale område, og som er produceret med respekt for naturen og for familiens traditioner.

Kendetegnene er, at gården stolt viser de gamle flasker frem, som er gemt fra hvert enkelt års produktion, som minde om, at gården altid har haft fokus på integritet og kvalitet.

Erbaluna producerer blandt andet følgende vine:

Barbera d'Alba Bettola

Barbera d'Alba La Rosina

Barolo D.O.C.G.